Mikko Laakso Tulosvastuu takaisin politiikkaan!

Kaikki blogit puheenaiheesta Seppo Tiitinen

Tiitisen lista

Tiitisen lista on taas ponnahtanut keskusteluihin. Ns. Tiitisen listan toimitti Suomen viranomaisille Länsi-Saksan turvallisuuspalvelu BND vuonna 1990 DDR:n kaatumisen jälkeen. Listalla kerrotaan olevan 19 suomalaista politiikkoa tai muuta vaikuttajaa, joista DDR:n tiedustelupalvelu Stasi oli kiinnostunut mahdollisina yhteistyökumppaneina.

Onko Suomi laiminlyönyt varautumisen terrorismin uhkaan?

Keskiviikkona saimme lukea, että kansanedustaja Mika Raatikainen (ps.) oli kutsunut ruotsalaisen pilapiirtäjä ja taiteilijaprofessori Lars Vilksin vieraakseen Suomeen keskustelutilaisuuteen, aiheena sananvapauden, itsesensuurin ja turvallisuuden suhde. Tilaisuus oli tarkoitus järjestää eduskunnan lisärakennuksen kansalaisinfo-tilassa.

Vladimirov, Tiitinen ja salailun valtakunta: Suomi

Suomen eduskunnan pääsihteeri, entinen Supon johtaja Seppo Tiitinen haastoi 29.1.2014 uuden romaanini ”Suojelusenkeli” julkaisutilaisuudessa esittämäni tulkinnan siitä, että Vladimirovilla olisi ollut kaksoisrooli http://www.hs.fi/kulttuuri/Seppo+Tiitinen+Tiesin+Viktor+Vladimirovin+sabot%C3%B6%C3%B6ritaustan/a1390968847713.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä